Game-informatie

OVERLEEF ALS EEN GHOST

Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter in een diverse, vijandelijke, mysterieuze open wereld waarin je alleen of met z'n vieren samen kunt spelen.

NEEM HET OP TEGEN JE VOORMALIGE WAPENBROEDERS

Neem het op tegen je zwaarste vijanden ooit, de Wolves, een voormalige Amerikaanse legereenheid die een eigen weg is ingeslagen en zonder schroom dodelijk effectieve moordmachines tegen je gebruikt.

Ontdek het verhaal

LEEF HET LEVEN VAN EEN ECHTE GHOST ACHTER VIJANDELIJKE LINIES

Stel je overlevingsvaardigheden op de proef en pas je aan aan de uiteenlopende omgevingen van Auroa, een nieuwe wereld waar een hypermoderne utopie omringd wordt door natuurlijke schoonheid en ruw terrein. Strijd tegen uitdagende nieuwe vijanden met geavanceerde tactieken en zelfsturende moordmachines, en leer te overleven in meedogenloze omstandigheden.

Bekijk de gamedetails

BELEEF EEN WARE SOCIALE ERVARING

Vind je vrienden in de nieuwe sociale HUB, speel de campagne samen of betreed een PvP-arena om de strijd aan te gaan in intense 4-tegen-4-matches. Behoud en verbeter je voortgang in zowel PvE- als PvP-ervaringen doordat je altijd hetzelfde personage houdt.

MEER INFO OVER DE GAME

Registreer voor bèta

Meld je aan voor een kans om eerder te spelen

De bèta van Ghost Recon Breakpoint geeft je de kans om een vroege indruk te krijgen van wat de game te bieden heeft. Registreer je nu voor een kans om een van de eerste spelers te zijn die de wereld van Ghost Recon Breakpoint betreedt.

Wat is je status?

Als je Ghost Recon Breakpoint hebt gepre-orderd of je geregistreerd hebt voor de bèta, kun je nu inloggen om je bètastatus te bekijken of een code in te lossen via de onderstaande links.

Ubisoft-loginCode inlossen
Kies je platform

Nieuws

 • Operation Oracle Highlights

  Operation Oracle is bringing free missions and rewards to Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands.

  meer info
 • Operation Oracle Trailer

  Operation Oracle Trailer

  We have a new mission for you, Ghosts. Operation Oracle is coming to Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands on May 2nd.

  meer info

1 / 2

Meer nieuws

Pre-order Ghost Recon Breakpoint

Vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en pc

Pre-order Ghost Recon Breakpoint en verken Auroa deze herfst op je eigen tempo. Krijg drie dagen eerder toegang als je de Gold of Ultimate Edition koopt en pre-order nu voor toegang tot de bèta.

STAP 1:KIES DE EDITIE

STAP 2:KIES HET PLATFORM

STAP 3:Selecteer uw versie

PRE-ORDER NU