Delen

3 September 2019

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – Een eerste kijkje in de ondersteuning na de launch

Jaar 1 van Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint begint als Operatie Greenstone uitkomt. We staan te springen om onze plannen voor het komende jaar met jullie te delen!

GRB Y1 NL

DRIE AFLEVERINGEN

Jaar 1 bestaat uit drie afleveringen:

  • Aflevering 1: Operatie Greenstone - beschikbaar vanaf 4 oktober 2019
  • Aflevering 2: Q1 2020
  • Aflevering 3: zomer van 2020

De content van elke aflevering wordt gedurende een aantal regelmatige updates uitgebracht, zodat jullie gedurende het jaar een constante aangroei van nieuwigheden hebben om te ontdekken!

NIEUWE AVONTUREN

Met elke aflevering wordt er ook een nieuw avontuur toegevoegd die zal voortborduren op het hoofdverhaal.

Elk avontuur is goed voor ongeveer vijf uur speelplezier, en spelers kunnen het eerste deel van het avontuur (ongeveer een uur) gratis uitproberen! Toegang tot het volledige avontuur wordt automatisch verleend aan eigenaars van de Jaar 1-pas.

RAIDS

De eerste Raid, Project Titan, wordt tijdens aflevering 1 uitgebracht. Je zal op een eiland oog in oog komen te staan met dodelijke uitdagingen die alle vaardigheden die je op Auroa hebt opgedaan op de proef zullen stellen in een sensationele coöp-ervaring voor 4-spelers. En hadden we al gezegd dat je dit allemaal doet op een actieve vulkaan?

GRBP MTDT SCRN 12 RAID 1920 nl

De Raid is zeer geschikt om opnieuw te spelen en aan te passen op elke manier van spelen. Je zult goede communicatievaardigheden nodig hebben om elk stadium van de uitdaging te voltooien.

FACTIEMISSIES

Wanneer de game uitkomt, zal elke factie in het spel zich beginnen te ontwikkelen. Er komen elke maand verhalende factiemissies uit, die je context binnen het verhaal geven en personages verder uitdiepen.

Je zult elke dag toegang krijgen tot nieuwe factiemisses. Deze missies hebben meerdere doelen, waarmee je de facties ondersteunt bij hun ontwikkeling in het verhaal.

NIEUWE KLASSEN

Tijdens Jaar 1 zullen we drie nieuwe klassen toevoegen die zowel in PvE als PvP gespeeld kunnen worden.

We hebben zojuist de eerste klas aangekondigd die zijn debuut zal maken in Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint nadat het spel uitkomt: de ingenieur. Deze klasse is een expert op het gebied van sabotage en grote wapens.

Eigenaars van de Jaar 1-pas krijgen een week eerder toegang tot deze klassen.

LIVE-EVENTS

Ons eerste live-event zal draaien om een nieuwe vijand die zelfs voor de meest ervaren Ghosts een uitdaging zal zijn. In elke aflevering van Jaar 1 zal er een nieuw event worden toegevoegd.

PVP-UPDATES

Naast de speelbare klassen in PvP zullen er ook nieuwe maps voor PvP worden uitgebracht gedurende Jaar 1. Fans van Ghost War kunnen rekenen op regelmatige updates die nieuwe uitdagingen en afwisseling zullen toevoegen aan de PvP-ervaring.

REGELMATIG NIEUWE CONTENT

Tijdens elke aflevering zal er aanvullende content uitgebracht worden, waaronder nieuwe missies, activiteiten en content om vrij te spelen.

Volg ons op Twitter @GhostRecon of hou onze website in de gaten op www.ghostrecon.com om het laatste nieuws over de plannen in Jaar 1 van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint te volgen.