Delen

1 October 2019

Beloningen: van Wildlands naar Breakpoint eindigt binnenkort

Een bedankje aan alle Ghosts die Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands hebben gespeeld de afgelopen maanden, en uitdagingen hebben voltooid om beloningen te ontgrendelen in Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Of je het spel maar een keer gespeeld hebt, El Sueño hebt uitgeschakeld, Tier One hebt bereikt, of een van de tussenliggende uitdangingen bent aangegaan, je hebt voertuigen, wapens, emblemen, dialogen en meer ontgrendeld, die je allemaal kunt gebruiken in Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. De deadline voor het voltooien van de uitdagingen die beloningen activeren, is inmiddels verstreken, maar hier is een snapshot van wat onze onverschrokken Ghosts hebben bereikt:

Rewards Program GRW To GRB Celebration Infographic Website

Om je beloningen op te halen, moet je minstens een van de uitdagingen voor 27 september hebben voltooid terwijl je verbinding had met het internet. Nadat je klaar bent met de eerste missie van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, kun je de meeste beloningen ophalen bij Holt in Erewhon. De beloning voor het voltooien van de uitdaging "O, en nog iets..." in Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kun je later in het spel ophalen bij Jace Skell. (Ga naar de Ubisoft Club-beloningen-pagina van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint om te bekijken welke beloningen je hebt ontgrendeld.)

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Komt uit op 4 oktober, en wie de Gold, Ultimate, of Collector's Editions pre-ordert, kan al vanaf 1 oktober spelen met drie dagen vervroegde toegang. Volg ons voor meer informatie op Twitter@Ghostrecon en op de officiële Ghost Recon-forums.