Delen

13 May 2019

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint: gedeelde voortgang en Ghost War

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint heeft gedeelde voortgang tussen de PvE- en PvP-speltypen.

Je kunt dus gemakkelijk wisselen tussen PvE en PvP, zonder van personage te veranderen of je voortgang kwijt te raken. Niet alleen het ervaringsniveau, de rang van je klasse en het niveau van je uitrusting zijn gedeeld, maar ook al je bezittingen (uitrusting, wapens, aanpassingsvoorwerpen, etc.).

In de zomer delen we meer informatie over dit systeem.

PvP balanceren met gedeelde voortgang

We zullen hier later meer over vertellen, maar dit is zeker een belangrijke prioriteit voor het team. Je wordt niet gestraft in PvP als je minder goede uitrusting hebt.

We weten dat dit aspect belangrijk is en we willen dat al onze spelers plezier hebben in elk speltype, of ze nou net beginnen of al de allerbeste uitrusting hebben.

Ghost War

GRBP MTDT SCRN 05 PVP 1080 nl

Ghost War in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een 4v4 PvP-speltype, waarin twee Ghost-teams het tegen elkaar opnemen. We hebben grote maps vol met mogelijkheden voor stealth, aanvallen en sluipschutters voor een zo uniek en intens mogelijke ervaring.

Kijk mee tijdens Gamescom voor meer onthullingen over PvP in Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Bekijk het grootste nieuws uit de Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint-stream in ons artikel met hoogtepunten.

Voor het laatste nieuws over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kun je ons volgen op Twitter @GhostRecon en meepraten op de officiële Ubisoft-forums.