Aflevering 2

Aflevering 2 begint op 24 maart 2020 met de verschijning van een nieuw avontuur: Deep State. Je ontdekt ook een nieuwe klasse, de Echelon, en ook nog nieuwe PvP-maps en de start van de Ghost-ervaring. Later tijdens deze nieuwe aflevering komt er ook een live event beschikbaar...

Avontuur - Deep State

In ons nieuwe avontuur Deep State werk je samen met Sam Fisher. Hij is naar Auroa gekomen, op jacht naar illegale dronetechnologie. Ontdek acht nieuwe missies, inclusief een gratis introductiemissie, en vecht samen met je nieuwe bondgenoot om Auroa te redden.

Nieuwe klasse - Echelon

De klasse Echelon, een dodelijke stealthinfiltrant, wordt op 24 maart toegevoegd aan de game voor eigenaars van de Season Pass als een vroege toegang van één week. Na het einde van de exclusieve periode krijgen alle spelers toegang tot de Echelon-klasse.

Nieuwe PvP-maps

Tijdens de verschijning van aflevering 2 komen er vier nieuwe PvP-maps beschikbaar: Bouwterrein, Emplacement, Vergeten Vallei en Stony Creek. Zodra aflevering 2 verschijnt zal ook PvP-mapverkiezing beschikbaar zijn.

1/4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Koop de Jaar 1-pas

De Jaar 1-pas bevat volledige toegang tot het aflevering 2-avontuur Deep State en het nog te verschijnen aflevering 3-avontuur. Ook kun je spelers die de game niet bezitten uitnodigen om missies te spelen. Eigenaren van de Jaar 1-pas krijgen tevens een week eerder toegang tot de nieuwe klassen, te beginnen met de Ingenieur en de Echelon. De pas bevat ook het Special Operation Forces-pack met diverse uitrustingsvoorwerpen.

Nu kopen