Laden...

VEELGESTELDE VRAGEN

1: Hoe kan ik meedoen?

Om mee te doen moet je een exemplaar van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands op pc hebben, of worden uitgenodigd door iemand die dat heeft. Op dit moment kunnen alleen pc-spelers meedoen.

Lees de voorwaarden voor meer informatie.

2: Hoe kan ik vrienden uitnodigen?

Als je Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands hebt, hoef je alleen in te loggen op de website van het vriendendienstprogramma www.ghostrecon.com/referral. Daar worden je Ubisoft-vrienden aan de rechterkant van het dashboard ingeladen. Selecteer de vriend(en) die je wilt uitnodigen en klik op "Uitnodigen". Je kunt alleen vrienden uitnodigen die Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands nog niet op pc hebben en nog niet door iemand anders zijn uitgenodigd. Uitnodigingen voor je vrienden verlopen niet en zijn geldig zo lang het vriendendienstprogramma actief is.

LET OP: De klantenservice kan verstuurde uitnodigingen niet overzetten naar iemand anders of resetten.

3: Hoeveel vrienden kan ik uitnodigen?

Er zit geen limiet op het aantal uitnodigingen, je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt.

4: Hoe verdien ik beloningen?

Je kunt beginnen met het verdienen van beloningen als je ten minste 1 vriend hebt overtuigd. Een vriend telt mee voor je voortgang als ze zijn uitgenodigd via het vriendendienstprogramma, Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands op pc hebben gekocht en de game minstens 2 uur hebben gespeeld.

5: Hoe ontvang ik mijn beloningen?

De beloningen die je verdient voor uitgenodigde vrienden die Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands hebben gekocht, worden automatisch aan je inventaris toegevoegd. Hier hoef je niets voor te doen.

Je ontvangt een e-mail wanneer er beloningen zijn toegevoegd aan je account. Dit gebeurt binnen 24 uur nadat je een beloningsniveau hebt bereikt.

6: Kan ik mijn beloningen overdragen aan iemand anders?

Nee, je kunt de beloningen niet overdragen aan iemand anders.

7: Kan ik een andere beloning kiezen?

Nee, alleen de beloningen die staan beschreven voor elk niveau worden uitgedeeld aan deelnemers.

8: Ik heb al voordat dit programma begon vrienden uitgenodigd en zij hebben Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands gekocht. Kan ik daar nog beloningen voor verdienen?

Nee, alleen uitnodigingen die via het vriendendienstprogramma van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands zijn verstuurd tellen mee. Je kunt niet met terugwerkende kracht beloningen verdienen.

9: Kan ik beloningen verdienen door vrienden uit te nodigen als ik zelf ben uitgenodigd door een andere vriend en Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands heb gekocht via dit programma?

Ja. Zolang je een exemplaar hebt van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, kun je meedoen aan het programma door vrienden te verwijzen, ook als je al mee hebt gedaan aan het programma als uitgenodigde vriend.

10: Moeten mijn vrienden Ubisoft-vrienden zijn om uitgenodigd te kunnen worden?

Ja, je vrienden moeten een Ubisoft-account hebben of maken en worden toegevoegd aan je vriendenlijst, anders verschijnen ze niet in het dashboard van het vriendendienstprogramma. Je kunt hier in de Ubisoft Club vrienden toevoegen aan je vriendenlijst.

11: Moeten mijn vrienden de gratis proefversie of een gratis weekend spelen voordat ze Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands kopen om mee te tellen voor mijn beloningsniveaus?

Nee. Zodra je je vrienden hebt uitgenodigd, telt elke aankoop van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands voor jou mee als een succesvolle uitnodiging en wordt hij meegerekend voor je beloningsniveaus, of zij nou de gratis probeerversie of een gratis weekend hebben gespeeld of niet.

12: Als mijn vriend me heeft uitgenodigd en daarna stopt met het spelen van Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands, kan ik dan nog mijn beloningen verdienen?

Ja, zodra je bent uitgenodigd via het programma, wordt elke actie die je onderneemt waarmee je beloningen verdient niet beïnvloed door acties van de vriend die je heeft uitgenodigd. De uitnodigingen die je stuurt of ontvangt zijn permanent en verlopen niet zolang het vriendendienstprogramma actief is.

13: Wanneer eindigt het vriendendienstprogramma?

Het vriendendienstprogramma is tot 11 februari 2019 actief. Hierna kun je geen vrienden meer uitnodigen om beloningen te verdienen. Voor uitgenodigde vrienden die pas na die datum de game kopen, verdien je tot 11 maart 2019 nog wel de beloningen. Het vriendendienstprogramma eindigt definitief op 11 maart 2019. Na deze datum verdien je geen beloningen meer voor uitgenodigde vrienden die de game kopen.

14: Wat als mijn vriend Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands koopt nadat het vriendendienstprogramma is afgelopen?

Alle uitnodigingen die zijn verzonden terwijl het vriendendienstprogramma actief is, worden beloond met de bijbehorende beloning als je vriend Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands koopt en minstens 2 uur speelt na de actieve periode (11 december 2018 tot 11 februari 2019), maar voor 11 maart. Voor alle aankopen die na 11 maart 2019 worden gedaan, verdien je geen beloningen.

Join the conversation